Akademia Praktyk Gastronomicznych i Hotelarskich Akademia Praktyk Gastronomicznych i Hotelarskich
  • Start
  • Nasz zespół
  • Filary
  • Vademecum
  • Sklep
      • Wdrożenia naprawcze
      • Analizy biznesowe
      • Zarządzanie marketingowe
      • Zarządzanie komunikacją
      • Uruchomienie restauracji
      • Prewencja zdrowia
  • Kontakt
  • +
Vademecum
  • Start / 
  • Vademecum

Porady naszych ekspertów

Gotowe materiały, które pomogą przetrwać kryzys
  • Porady ekspertów

Dekalog restauratorów w nowych trudnych okolicznościach

Jaki powinien być szef kuchni?

Jak rozmawiać z pracownikami w dobie kryzysu?

Styl komunikacji z klientami w czasie pandemii

Jak pisać oferty gastronomiczne w czasie pandemii?

Jakie tricki sprzedażowe zastosować, aby utrzymać płynną sprzedaż na wynos w trakcie epidemii?

Skuteczna promocja wynosów i dostaw oraz budowanie wizerunku restauracji

Komunikacja z klientem (gościem) w erze COVID-19

Myślenie pozytywne i jego konsekwencje po koronawirus

Zabezpieczenie żywności w czasie zamknięcia lokalu

Propozycja soft drinków, wspomagających walkę z koronawirusem

Konserwacja urządzeń gastronomicznych

Nasi partnerzy

Partnerzy Akcji #POMAGAMYPOLSKIEJGASTRONOMII
  • WARSZAWSKA IZBA GOSPODARCZA
stowarzyszenie polskich mediów
  • STOWARZYSZENIE POLSKICH MEDIÓW
klub szefów kuchni
  • KLUB SZEFÓW KUCHNI
hotel career
  • HOTEL CAREER
izba gospodarcza gastronomii polskiej
  • IZBA GOSPODARCZA GASTRONOMII POLSKIEJ
  • Logo
  • Start
  • Nasz zespół
  • Vademecum
  • Kontakt
Akademia Praktyk Gastronomicznych i Hotelarskich © 2021. Polityka prywatności

Login or Register

  • Forgot your password?
  • Forgot your username?