Akademia
Praktyk
Gastronomicznych
i
Hotelarskich
Start
Nasz zespół
Filary
Vademecum
Sklep
Wdrożenia naprawcze
Analizy biznesowe
Zarządzanie marketingowe
Zarządzanie komunikacją
Uruchomienie restauracji
Prewencja zdrowia
Kontakt
+
Vademecum
Start
/
Vademecum
Porady
naszych
ekspertów
Gotowe
materiały,
które
pomogą
przetrwać
kryzys
Porady ekspertów
Dekalog
restauratorów
w
nowych
trudnych
okolicznościach
Jaki
powinien
być
szef
kuchni?
Jak
rozmawiać
z
pracownikami
w
dobie
kryzysu?
Styl
komunikacji
z
klientami
w
czasie
pandemii
Jak
pisać
oferty
gastronomiczne
w
czasie
pandemii?
Jakie
tricki
sprzedażowe
zastosować,
aby
utrzymać
płynną
sprzedaż
na
wynos
w
trakcie
epidemii?
Skuteczna
promocja
wynosów
i
dostaw
oraz
budowanie
wizerunku
restauracji
Komunikacja
z
klientem
(gościem)
w
erze
COVID-19
Myślenie
pozytywne
i
jego
konsekwencje
po
koronawirus
Zabezpieczenie
żywności
w
czasie
zamknięcia
lokalu
Propozycja
soft
drinków,
wspomagających
walkę
z
koronawirusem
Konserwacja
urządzeń
gastronomicznych
Nasi
partnerzy
Partnerzy Akcji #POMAGAMYPOLSKIEJGASTRONOMII
WARSZAWSKA IZBA GOSPODARCZA
stowarzyszenie polskich mediów
STOWARZYSZENIE POLSKICH MEDIÓW
klub szefów kuchni
KLUB SZEFÓW KUCHNI
hotel career
HOTEL CAREER
izba gospodarcza gastronomii polskiej
IZBA GOSPODARCZA GASTRONOMII POLSKIEJ
×
Login
or
Register
Username
Hasło
Remember Me
Forgot your password?
Forgot your username?